Thursday, 5 July 2012

mengidamkan PENJELASAN

susah sangat ke ko nak terus terang dengan aku ?? susah sangat ke nak bagi penjelasan kat aku ?? susah sangat ke ko nak bagi tahu yang ko dah ade someone dalam hidup ko ?? tak susah kan ? ko just bagi tahu je , then tahu lah aku blah jauh jauh !!

haaa .. marah sangat nie !! sabar ieka sabar ... feewww ..

aku tahu la aku bukan sape sape dalam hidup kau .. tak ade hubungan ape ape dengan kau . tapi aku pun ade perasaan jugak .. dah dua kali ko buat aku macam nie .. dulu dengan puteri kayangan mane ntah . yang nie dengan dia , dia , dia , ex kau tu . even aku tak tanye direct kat ko , tapi dalam hati aku tertanya tanya taw tak ?? tolong la bagi aku penjelasan !!

rase menyesal pulak berkasih sayang dengan ko . eh tak ,, yg first dulu memang tak nyesal , sayang ! tapi kali nie .. salah aku . sepatutnye bende nie tak kan terjadi .. kite tak patut gune panggilan tu .. kite sepatutnye kawan saje macam mule mule kite kenal dulu.. tapiiiiii ..

even hubungan nie tak semeriah macam mula mula dulu ,, tapi tipu kalau aku cakap yang aku tak jeles bile nampak komen kau dengan dia kat FB .. oke , jeles , boleh diabaikan . tapi yang tak boleh diabaikan lagi bile ko pun tak maseg aku bile ko dah ade dia . langsung tak cakap ape ape .. sedangkan aku tahu ko tahu ape yang aku rase sekarang kan .. ?

ishhhh .. tak tahu nak cakap macam mane lagi .. tapi aku harap sangat ko bagi penjelasan kat aku . supaya aku tak tertunggu tunggu .. supaya aku tak berharap lagi ..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...