Saturday, 6 October 2012

Jutaan Tahniah untuk Anda .

wahhhh .. teruje , teruje , terujenyeeeee ..
haha .. asal over sangat nie ??
actually , aku baru dapat tahu yang sorang lagi kawan aku dapat sambung belajar di peringkat degree ..
cube teka siapa ??
jeng jeng jeng !! nani laaa .. alaa ,, kawan sekampung aku tu , yang dulu suke naik motor bertiga dengan aku and intan tuuuu .. kenal kan , kan ? ha , kenal takpe . tak kenal , duduk diam diam . ;p
macam yang aku cerita kat entry Sahabat Dari Langit tu , die sorang je yang dapat sambung belajar kat poli . aku and intan sambung form 6 je . then after 1 year kiteorang sambung degree , baru lah nani nie dapat sambung degree gak . kat UTHM , kos engineering tau . kelas kau jah !! haha ;p

seronok , seronok , seronok !
sebab kite bertiga dah berjaye di menara gading .
acehhh , poyo je ayat !
by the way , tahniah la untuk nani kannnn .. 
hehehe . terase over sangat pulak . 
kalau nani bace nie , malu gilak aku .
hahaha


ni gambar dengan nani mase muda remaja .
terbukti la sekarang dah tua kan ..
haha ;p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...