Friday, 10 February 2012

result oh result

 



huwaaaa .. sedihhhhh !!!

sedih sebab result exam sem1 sangat tidak memuaskan .. dapat 2.74 je .. dah lah gagal paper statistik .

benciiiiiiiii .. nanti kena repeat paper tu .. tak suke , tak suke !!

alahh ieka .. tak suke la sangat ! dah memang tak suke study kan .. memang patut la ko dapat sekangkang kera tu je .. hasil bergantung kepada usahe wahai cik ieka oiiiii !!

haa , amek kau ! kan dah kena sound dengan diri sendiri . huhu. memang , memang salah aku . sebab tak belajar rajin rajin .. keje aku main , sembang sembang  and berFb .. memang patut la dapat tu je .. sobs sobs .. tiba tiba aku menyesal .. tak nak main main dah , nak study elok elok ..

so , sem depan ieka kena berubah ! kena rajin , no play play , no lepaking , no FBing , fokus ieka fokus ! cakap nak apply JPA kan ??? so kena la rajin .. mane boleh main main .. pastikan dapat biasiswa JPA tu ! huhu .. harap harap azam ini bukan lah hangat hangat taik anak kucing .. huhu

buttttt .. nak wish congrate pada kawan kawan aku yang berjaye ..
shela , ina , farah .. tahniah korang !!

even shela failed subjek statistik macam aku , tapi die tetap dapat 3 pointer . sekurang kurangnye die boleh maintain pointer 3 sampai akhir sem .. huhu . cume silap kat paper statistik tu . tak ape shela , nanti kite repeat same same naa .. kite pulun habis habisan . balas dendam balik ! yeaahhhhh !!! eh , asal semangat sangat nie .. hehe =.="'

tabik springgggg la kat ina . walaupun aku tengok die study main main ala ala aku je , tapi die tetap boleh dapat best result . 3.44 tu .. wooowww , hebat ! serius , aku tengok die tak ada la study sangat . lepak je lebih . tapi mungkin Allah bagi die Otak yang genius kot .. sebab tu la die pandai .. mungkin sem depan die boleh dapatkan yang lebih baik dari tu .. cayalah ina !! kehkeh

farah pun hebat jugak .. bangge dengan semangat die .. even masa minggu exam tu die frust kuak lentang dengan asan sebab asan ade awek lain tapi die boleh lulus semua subjek . pointer pun oke gak 3.25 .. teringat lagi sehari before die ambil paper ape ntah .. lupe lak .. die boleh pengsan , siap meracau racau lagi , pakej la senang cite =p sebab frust sangat sangat dengan asan .. nasib baik semangat die tu pulih awal , so dapat la die pegi ambil exam esoknye . kalau tak oke juga time tu , aku pun tak tahu la ape jadi .. btw , now die dah berjaya pun .. semangat die memang kuat . tabik spring melantun lantun lah kat farah !! haha

btw tahniah la kawan kawan .. doakan aku berjaya ek sem depan .. huhu

**result kak noni dengan shieda tak taw lagi .. tapi mesti gempak punye    lah .. (''.)v

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...