Sunday, 6 November 2011

Selamat Hari Raya !!


raya .. raya .. raya .. !! yeeeyyy .. hari ini hari raya korban .. selamat hari raya semua .. baiklah , hari ni aku mulekan pagi raya dengan memasak .. waahh .. aku masak ?? haha .. tak la , aku tolong mak masak je . mak masak banyak .. ade ketupat dengan rendang , nasi impit dengan kuah kacang , nasi ayam pun ada .. sedap wooo .. lepas makan-makan , posing-posing pulak satu family . memang sakan la kan .. hehe . da penat bergambar , macam biasa la , pegi raya rumah atok .. duduk rumah tok sampai pukul 4 , then balik rumah .. balik rumah je hamek kau ! terus on9 fb .. memang tak boleh blaa la kan .. hahaha .. dah la , penat merapu .. kat bawah ni gambar-gambar hot aku dengan sibling-sibling yang lain .. tgok lah k ..



ni la family aku . tapi tak cukup korum la sebab abah and kak fyda tak ada.
kak fyda is Along's wife .. =D



oke tadi formal , ni candid pulak .. =D



aku , nizar and iah
< budak-budak comot>



baiklah , ni gambar aku yang bajet artis .
=P



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...